TXP kommer ut i världen – på cykel!

 

På vårt bokreleaseparty i början på december var en av våra inbjudna inspiratörer Team Rynkeby.


Team Rynkeby stödjer barn med cancer och deras familjer genom Barncancerfonden i Sverige och Børnecancerfonden i Danmark. Team Rynkeby har samlat in pengar till barn med cancer och deras familjer sedan deras första resa till Paris år 2002.

2012 samlade Team Rynkeby in 18 Mkr i kampen mot barncancer. Se mer om Team Rynkeby på www.team-rynkeby.se

På releasepartyt gick 30:- för varje såld bok till barncancerfonden, gästerna på plats fick möjlighet att ge lika mycket eller mer, den ”dyraste” boken gick för 1 250:-. Det är attityd!

Totalt innebar det ca 24 000:- men för att runda upp beslöt vi på TXP att lägga till så att vårt gemensamma bidrag från releasepartyt blev 30 000:-

Vi är nu väldigt glada och stolta över att ha fått besked av Team Rynkeby att TXP kommer att få följa med på resan till Paris, fast på tröjan… Så på varje cyklist från Team Stockholm kommer vi alla att få se TXP loggan som påminner oss om vår gemensamma insats.

Missade du att köpa boken eller vill du kanske beställa fler exemplar? Det gör du på enklast på www.txp.se

Vill du provläsa boken eller läsa aktuella blogginlägg så följ länken www.harduattityden.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>